Project Based Learning eTwinning projemiz Türkiye,Bulgaristan ortaklığıyla faaliyetlerine devam etmektedir.

İngilizce öğretmenimiz Selda ÇİFTCİ nin yürütmekte olduğu  Project Based Learning eTwinning projemiz Turkiye,Bulgaristan ortaklığıyla faaliyetlerine devam etmektedir. Proje Tabanlı Öğrenme , öğrencinin aktif katılımını teşvik eder, üst düzey bilişsel etkinlikleri destekler, çok çeşitli araç ve kaynakların kullanılmasını gerektirir. Akademik, sosyal ve yaşamsal becerileri bir arada ele alan, teknoloji kullanımına önem veren bir öğretim modelidir. Öğrencilerimiz, güvenli ve destekli bir ortamda gerçek dünyadaki zorluklarla gerçek dünyadaki durumların üstesinden gelirken, işverenlerin en çok değer verdiği profesyonel becerileri geliştirme fırsatına sahip olacaklar. Projede öğrencilerimiz gelecekte karşılaşacakları sorunlara çözüm üreterek 21. yüzyıl becerilerine yönelik farkındalık geliştirecekler.

Yayın: 02.04.2023 - Güncelleme: 02.04.2023 21:46 - Görüntülenme: 309